Sky Survey & CAG Ventures

Drone inspecties

Over de samenwerking

Start-up accelerator CAG Ventures investeert in de drone-technologie van Sky Survey, die visuele inspecties en digitale 3D modellen veiliger en goedkoper maakt. De samenwerking met Sky Survey is de eerste participatie van CAG Ventures.

Drone-inspecties zijn veilig en efficiënt. Hoogwerkers, steigerconstructies en abseilende inspecteurs aan veiligheidskabels zijn niet meer nodig. Windmolens zijn korter buiten bedrijf en bruggen blijven voor verkeer toegankelijk wanneer inspecties met een drone worden uitgevoerd. Verder leveren drones scherpe foto- en videobeelden en doen ze in combinatie met sensortechnologie bijvoorbeeld razendsnelle hoogtemetingen over grote oppervlaktes.

samenwerkingen-sky-survey_190423_073049.jpg?mtime=20190423093055#asset:231:imageInTextfield

Jesse Don

directeur Sky Survey

“Voor Sky Survey is de participatie van CAG Ventures een mooie mogelijkheid om unieke productmarktcombinaties aan te bieden. We hebben aanvullende expertises en onze bedrijfsculturen passen goed bij elkaar. Met deze samenwerking verwachten we de afzetmarkt voor commerciële droneoperaties enorm te vergroten.”

“We verwachten onze afzetmarkt enorm te vergroten”

– Sky Survey

Erik Deuring

adviesgroepmanager Antea Group

“Met Sky Survey zetten we een volgende stap in de ontwikkeling van dronetechnologie. Droneinspecties van bruggen en windmolens zijn veiliger, sneller en goedkoper. Daarnaast biedt de data die drones verzamelen veel meer inzicht in de openbare ruimte. De samenwerking met Sky Survey vergroot de mogelijkheden voor onze klanten.”

“Sky Survey vergroot de mogelijkheden voor onze klanten.”

– Antea Group

Over Sky Survey

Sky Survey b.v. is gespecialiseerd in promotionele opnames, visuele en thermische inspecties door gebruik van een drone. Wij werken met de meest veilige en betrouwbare systemen op dit moment beschikbaar voor commerciële doeleinden. Het team van Sky Survey b.v. bestaat uit gebrevetteerde vliegers en leden met jarenlange ervaring in QHSE, Onshore en Offshore- en luchtvaartindustrie. Sky Survey b.v. werkt conform de laatste wet- en regelgeving en biedt een hoge kwaliteit aan visuele inspecties.

Jesse Don | skysurvey.eu | info@skysurvey.eu | 085-4013460

Over CAG Ventures

CAG Ventures ondersteunt ondernemers met kennis, kapitaal en een interessant netwerk. Met onze expertise en ervaring geven we jouw onderneming het laatste zetje op weg naar commerciële volwassenheid.

Harmen Tjeerdsma | info@cag-ventures.com | 06 11 51 89 45

Heeft jouw startup een innovatieve oplossing voor een duurzame en leefbare omgeving en ben je klaar om naar een volgende level te gaan? Dan verdien jij onze steun. Meld je aan voor de volgende pitch!

Aanmelden