Samenwerkingen met CAG Ventures

Al diverse startups hebben een boost gekregen via CAG Ventures. De samenwerking kan uiteenlopen van een gezamenlijke proof of concept-traject tot structurele commerciële samenwerking of simpelweg een investering in minderheidsbelang.

Sky Survey & CAG Ventures

Drone inspecties

Drone-inspecties zijn veilig en efficiënt. Hoogwerkers, steigerconstructies en abseilende inspecteurs aan veiligheidskabels zijn niet meer nodig. Windmolens zijn korter buiten bedrijf en bruggen blijven voor verkeer toegankelijk wanneer inspecties met een drone worden uitgevoerd.

Lees meer

4DR Studios & CAG Ventures

Volumetric Studio voor 3D-filmopnamen

CAG Ventures neemt een minderheidsbelang in 4DR Studios. Deze jonge onderneming uit Eindhoven start de eerste ‘Volumetric Studio’ van Nederland. In deze studio kunnen 3D-filmopnamen worden gemaakt van mensen en objecten die vervolgens geplaatst kunnen worden in elk denkbare virtuele wereld.

Lees meer

Textgain & CAG Ventures

Geautomatiseerde tekstanalyse

CAG Ventures verkent met Textgain de toepassingsmogelijkheden van geautomatiseerde tekstanalyse binnen de werkvelden van Antea Group en Centric. Textgain is een jonge onderneming die academische innovaties rondom Natural Language Processing in de praktijk toepast.

Lees meer