Wie is CAG Ventures?

CAG Ventures is een initiatief van Centric en Antea Group. Innovatiekracht en -snelheid zijn van wezenlijk belang voor zowel Centric als Antea Group en beide organisaties hebben een sterke focus en positie op de markten overheid, financiële dienstverlening, retail, logistiek en industrie.

Goede ideeën verdienen goede ondersteuning

CAG Ventures zoekt voortdurend naar entrepreneurs en partners met een inspirerende visie en een kansrijke propositie op het vlak van IT of engineering. Door in een vroeg stadium de handen ineen te slaan, zorgen we samen voor de stap van veelbelovend businessplan naar commercieel succesvolle uitvoering.

CAG Ventures voor ondernemers

CAG Ventures ondersteunt ondernemers met kennis, investering en netwerk. Met onze expertise en ervaring geven we jouw onderneming het laatste zetje op weg naar commerciële volwassenheid. Omgekeerd leren wij graag van de frisse ideeën en ambitie van jonge bedrijven. Deze uitwisseling van kennis, ervaring en slagkracht heeft al tot succesvolle resultaten geleid.

Het bestuur

Het bestuur wordt gevormd door

Freddie Veltmaat, Rob van Dongen en Karim Henkens.
Zij worden ondersteund door ambtelijk secretaris Harmen Tjeerdsma. Het bestuur vormt tevens de jury in de Dragon’s Den.

Contactgegevens

CAG Ventures

HarmenTjeerdsma.jpg?mtime=20180216125125#asset:157:imageInTextfield


Harmen Tjeerdsma
Tolhuisweg 57, 8440 AA Heerenveen

06 11 51 89 45
info@cag-ventures.com

Linkedin

Centric

Scan jij je boodschappen zelf? Heb je weleens een identiteitsbewijs laten maken bij de gemeente of online een vakantie geboekt? Grote kans dat je in aanraking bent gekomen met de producten, diensten of medewerkers van IT-dienstverlener Centric. Centric ondersteunt gemeenten, ziekenhuizen, banken, retailers en bouwbedrijven met software oplossingen, IT outsourcing, BPO en staffing diensten en zorgt er zo voor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten.

Antea Group

Antea Group is een ingenieurs- en adviesbureau wat strategisch denken en multidisciplinaire kennis combineert met technische expertise en pragmatisch handelen. Zij bieden effectieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen van opdrachtgevers. Antea Group heeft vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Via de Inogen-alliantie van milieuadviesbureaus is het bereik van Antea Group zo goed als wereldwijd.

Contact

Tolhuisweg 57, 8440 AA Heerenveen

06 11 51 89 45

Contact opnemen