Wie is CAG Ventures?

CAG Ventures is een initiatief van Centric en Antea Group. Innovatiekracht en de snelheid van innoveren zijn van wezenlijk belang voor zowel Centric als Antea Group. Beide organisaties hebben een sterke focus en positie in de sectoren overheid, financiële dienstverlening, retail, logistiek en industrie.

Goede ideeën verdienen de beste ondersteuning

CAG Ventures zoekt voortdurend naar entrepreneurs en partners met een inspirerende visie. Ondernemers die kansen zien, kansen benutten en waarde creëren voor zichzelf en anderen met een kansrijke propositie op het vlak van IT of engineering.

Door nu onze krachten te bundelen, zorgen we samen voor de stap van een veelbelovend businessplan naar een commercieel succesvolle uitvoering.

CAG Ventures voor ondernemers

CAG Ventures ondersteunt ondernemers met kennis, kapitaal en een interessant netwerk. Met onze expertise en ervaring geven we jouw onderneming het laatste zetje op weg naar commerciële volwassenheid.

Omgekeerd leren wij graag van frisse ideeën en de ambitie van jonge ondernemingen. Deze uitwisseling van kennis, ervaring en slagkracht heeft al tot succesvolle resultaten geleid.

Het bestuur

Het bestuur wordt gevormd door

Freddie Veltmaat en Tanja Lendzion.
Zij worden ondersteund door ambtelijk secretaris Harmen Tjeerdsma. Het bestuur vormt tevens de jury in de Dragon’s Den.

Contactgegevens

CAG Ventures

Profielfoto-Harmen-klein.jpg?mtime=20200604164146#asset:329:imageInTextfieldHarmen Tjeerdsma
Tolhuisweg 57, 8440 AA Heerenveen

06 11 51 89 45
info@cag-ventures.com

Linkedin

Centric

Scan jij je boodschappen zelf? Heb je weleens een identiteitsbewijs laten maken bij de gemeente of online een vakantie geboekt? Grote kans dat je in aanraking bent gekomen met de producten, diensten of medewerkers van IT-dienstverlener Centric. Centric ondersteunt gemeenten, ziekenhuizen, banken, retailers en bouwbedrijven met software oplossingen, IT outsourcing, BPO en staffing diensten en zorgt er zo voor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten.

Antea Group

Antea Group is een ingenieurs- en adviesbureau wat strategisch denken en multidisciplinaire kennis combineert met technische expertise en pragmatisch handelen. Zij bieden effectieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen van opdrachtgevers. Antea Group heeft vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Via de Inogen-alliantie van milieuadviesbureaus is het bereik van Antea Group zo goed als wereldwijd.

Contact

Tolhuisweg 57, 8440 AA Heerenveen

06 11 51 89 45

Contact opnemen